0
Fudbal

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Arnautović možda ne igra protiv ‘orlova’?

Objavljeno: 08.10.16 u 23:46

Jedan od najboljih fudbalera Austrije danas u Beogradu posetio lekare, odluka je na selektoru gostiju Marselu Koleru.

Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović otišao je na lekarske preglede kad je nacionalni tim sleteo u Beograd, ali se za sada ne zna da li će moći da igra u nedelju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Arnautović je protiv Velsa dao oba gola za Austriju u meču koji je završen 2:2, ali je u Beograd doputovao sa povredom. Posle kratkog boravka u hotelu, ovaj 27-godišnji napadač otišao je kod svog lekara-specijaliste u Beogradu, Andreja Milutinovića, sa kojim saradjuje u poslednje četiri godine.

NJEMU ĆE U NEDELJU BITI NAJTEŽE: Oduševićete se kada vidite kopačke Marka Arnautovića u duelu sa Velsom (FOTO)

Posle jednosatnih pregleda nije doneta konačna odluka. Arnautović će moći da trenira sa timom i tada bi trebalo da se zna da li će napadač Stouka igrati protiv Srbije.

Milutinović radi i sa drugim svetskim fudbalerima i bavi se oporavkom od vrlo teških povreda, kao i od povreda kojima je potrebno hitno izlečenje kao što je to ovom prilikom slučaj.

Posle prva dva kola u Grupi D, Srbija, Austrija, Vels i Irska imaju po četiri boda, po remi i pobedu, dok Gruzija i Moldavija imaju po dva poraza.

U nedelju se igraju i utakmice Moldavija-Irska i Vels-Gruzija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter