3
Fudbal

SELEKTOR VELSA: Austrija nam je glavni konkurent za odlazak na SP, a tu je i Srbija

Objavljeno: 07.10.16 u 11:25

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da je zadovoljan bodom u Austriji (2:2) i poručio da će se te dve selekcije, uz Srbiju, boriti za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

– Znali smo da Austrija ima dobar tim, nismo igrali kako možemo, ali smo našli način da damo dva gola. Biće ‘tesno’ i neizvesno u ovoj grupi. Austrija nam je najveći konkrent, a tu je i Srbija – rekao je Kolman posle utakmice u Beču.

Njegov kolega sa klupe Austrije Marsel Koler, pred gostovanje Srbiji u Beogradu, izjavio je da njegova ekipa može još bolje partije da prikazuje.

– Vels je veoma jak protivnik, nisu bili bez razloga polufinalisti na Evropskom prvenstvu. Dobro smo odigrali, držali se našeg stila i vršili pritisak na Vels, ali nismo uspeli da slavimo. Moramo da nastavimo da napredujemo – poručio je Koler.

Reprezentacija Srbije dočekuje Austriju u nedelju od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

0
0

3 Komentara

  1. Sta smo mi docekali, da nas mrtvi Velsani gledaju kao autsajdere… Dace Bog da ih pobedimo, da shvate „ko vozi traktor a ko otvara kapiju“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad bi dao bog da vas razbijemo kao pre 3 godine u novom sadu .
    Ali najpre Austriju koku moramo da dobijemo u sredini jer su tu najaci . A napad sa Tadicem i Kosticem nega odradi svoje jer nazalost nemamo spica .
    Idemo srbija .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter