0
Auto Moto

PEDI LAV: Nismo sabotirali Hamiltona!

Objavljeno: 07.10.16 u 17:48

Tehnički direktor Mercedesa Pedi Lav odbacio je danas navode da je zbog sabotaže otkazao motor u bolidu vozača Luisa Hamiltona u trci Formule 1 za Veliku nagradu Malezije prošlog vikenda.

Hamilton je u prošlonedeljnoj trci u 41. krugu morao da odustane pošto mi je eksplodirao motor. Pre nego što je završio trku aktuelni svetski prvak je imao 20 sekundi prednosti u odnosu na najbližeg pratioca.

Britanac je posle trke tražio odgovore od Mercedesa, nagoveštavajući da tu ima mnogo više od loše sreće.

– Neko ne želi da osvojim titulu ove godine, ali neću odustati – rekao je tada Hamilton.

Do kraja šampionata ostalo je još pet trka, a Hamilton mora da nadoknadi zaostatak od 23 boda za klupskim kolegom Nikom Rozbergom ako želi da osvoji četvrtu šampionsku titulu, treću uzastopno.

– Ne mogu da se složim sa vama da je Hamilton nagovestio da se radi o sabotaži. Luis je bio vrlo jasan u razgovoru sa nama, da to (sabotaža) uopšte ne dolazi u obzir – rekao je Lav novinarima na stazi Suzuka, gde će se u nedelju od 7 časova voziti trka za Veliku nagradu Japana.

Lav je priznao da je ekipa izneverila Hamiltona, ali da su navodi o sabotaži pogrešni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter