7
Fudbal

NJEMU ĆE U NEDELJU BITI NAJTEŽE: Oduševićete se kada vidite kopačke Marka Arnautovića u duelu sa Velsom (FOTO)

Objavljeno: 07.10.16 u 15:22

Srbija u nedelju igra veoma važan meč u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Austrije, a za goste će igrati nekoliko igrača poreklom iz naše zemlje.

Jedan od njih je napadač i možda najveća zvezda tima Marko Arnautović. Momak kog mnogi zbog stila igre upoređuju sa Zlatanom Ibrahimovićem. Marku će biti najteže, jer će ga u nedelju gledati rodbina i navijati protiv njega.

– Vels je grešio pod našim presingom, zato smo i došli do drugog pogotka. A što se tiče gostovanja u Beogradu… Skoro sva familija mi je u Srbiji, naravno, biće to veoma emotivno za mene… ali to je utakmica kao i svaka druga – rekao je za austrijske medije Arnautović.

Marko ne zaboravlja svoje korene, a da je tako pokazuje i slika sa utakmice protiv Velsa. Na njoj su kopačke Arnautovića, jedna sa zastavom Austrije, druga sa državnim simbolom Srbije. Nema šta, Marku Arnautoviću će u nedelju biti najteže na stadionu „Rajko Mitić“.

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport
0
0

7 Komentara

  1. lupate gluposti, briga njega za korene, ovo su kopacke namenjene za utakmicu austrije sa srbijom, ko zna zsto ih je obuo i na ovom mecu, kakvi crni koreni,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter