0
Fudbal

PELE, IZBAČEN SI: Ventura precrtao napadača ‘azura’, evo i zbog čega (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.16 u 12:54

Koban je bio potez Gracijana Pelea koji je zaista teško opravdati.

Italijanski fudbaler Gracijano Pele izbačen je iz reprezentacije jer je, prilikom izmene na meču sa Španijom (1:1), odbio da se pozdravi sa selektorom Đampjerom Venturom.

Napadač kineskog Šangdonga (31) neće biti u sastavu za meč sa Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji jer je izrazio nezadovoljstvo i odbio da pruži ruku Venturi zbog izmene u 60. minutu, kada je ušao Ćiro Imobile.

– Ventura je u dogovoru sa Savezom doneo odluku da odstrani Pelea iz nacionalnog tima za utakmicu u Skoplju jer je pokazao nepoštovanje. Biti deo reprezentacije znači da deliš vrednosti i stav sa stručnim štabom, saigračima i navijačima – navodi se u saopštenju FS Italije.

Peleu nije pomoglo ni to što se izvinio selektoru, saigračima i kompletnoj naciji na društvenim mrežama, istakavši da je napravio veliku grešku.

Pele je do sada za Azure odigrao 20 utakmica i postigao devet golova, uključujući tri na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

(Izvor: youtube / FGP)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter