1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MOZAIK SKORO SLOŽEN, FALI JEDAN DEO: Zvezda čeka centra, a jedan čovek sigurno zna ime…

Objavljeno: 06.10.16 u 00:08

Crvena zvezda ovog leta nije žurila kao prošlog kada je dovođenje igrača u pitanju, mada se sa poslednjim trnsferom dobro kasni.

ABA liga je počela. Do starta Evrolige i duela sa Darušafakom ostalo je još sedam dana. Tim je skoro kompletiran, danas je stiglo veliko pojačanje na poziciji plejmejkera u vidu mladog Petra Rakićevića. Sada je ostao još jedan deo da mozaik tima Dejana Radonjića bude kompletan. To je snažna „petica“, po mogućstvu Amerikanac. Do kraja nedelje i to bi trebalo da se dogodi.

Jasno je da Crvena zvezda neće ući u Evroligu sa samo jednim centrom u vidu Ognjena Kuzmića. Zato se očekuje da crveno-beli do duela sa Darušafakom reše i to pitanje. Problem je taj što se u NBA ligi još uvek igraju prijateljske utakmice i trenerei probaju, te nije jasno šta je slobodno na tržištu.

DOK SE ČEKA POJAČANJE IZ NBA: Srpski talenat potpisao trogodišnji ugovor (FOTO)

Crvena zvezda je to pitanje prepustila jednom od najpoznatijih svetskih menadžera Mišku Ražnatoviću koji je prethodnih godina dovodio veoma kvalitetna pojačanja poput Maika Cirbesa i Kvinsija Milera. Nema sumnje da je on angažovan oko dovođenja nove „petice“ u Crvenu zvezdu. Sada se čeka samo da na svom Tviter profilu otkrije nekom zagonetkom nejgovo ime i prezime, kao i klub iz koga dolazi.

Vremena nema puno za biranje, nestrpljivi su navijači, nestrpljive su Delije, ali i trener Dejan Radonjić koji na svakoj konferenciji za novinare ponovi da mu je potreban još jedan centar…

JAKOVLJEVIĆ: Na meti Zvezde dvojica NBA igrača!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter