0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI NEŠTO NAGOVEŠTAVA? Karadžić o poverenju Muslinu

Objavljeno: 06.10.16 u 15:53

Selekciju Srbije večeras u Kišinjevu očekuje prvi od dva duela u četiri dana, u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

Bivši predsednik, a sada na počasnom mestu, Tomislav Karadžić, smatra da u Kišinjevu neće biti problema da naš tim uzme bodove. Međuti,, dešavalo se da naša selekcija kiksne baš na „malim“ utakmicama.

SLAVOLJUB MUSLIN: Moramo bolje nego protiv Irske, mali teren nam je dodatan protivnik

– Predstoje nam veoma važni mečevi za odlazak u Rusiju na Mundijal. Do kraja godine igramo tri utakmice, večeras, pa sa Austrijom i gostujemo Velsu u novembru. Ako ne osvojimo sedam bodova, bićemo u problemu. Ne sumnjam u pobedu večeras, jer Moldavija je reprezentacija skromnih mogućnosti. Imali smo i ranije takvih rivala, ali su, recimo, Jermenija i Azerbejdžan napredovali i sad su kvalitetniji od Moldavaca. Atmosfera u ekipi je dobra, momci žele trijumf. Ma, loše je uopšte pomisliti da ne pobedimo, rekao je Karadžić novinarima u Kišinjevu.

Karadžić je rekao da ne može da zamisli da će Muslin izgubiti poverenje FSS, čak i ako rezultati ne budu dobri.

GRUJIĆ: Do sada smo bili na nivou, nema razloga da bude drugačije

 – Ne mogu ni da zamislim da Muslin izgubi poverenje. Neću uopšte da razmišljam da dođe do toga, jer verujem da ćemo pobediti večeras, pa onda Austrijance kod kuće i da ćemo za mesec dana otići da osvojimo makar bod u Velsu. Muslin, inače, dobro radi svoj posao, ima podršku Saveza, ali moram da napomenem da on ne igra. Zna se od koga na terenu zavise rezultati. To sam govorio i dok sam vodio FSS. Njegovo mesto neće biti ugroženo čak i ako nam se ne ostvare želje u naredne dve-tri utakmice, rekao je Karadžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter