1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Nadam se da će puna hala dočekati Cibonu

Objavljeno: 06.10.16 u 17:01

Crno-beli u petak od 19 časova igraju prvi meč ove sezone pred domaćom publikom. Protivnik je višestruki prvak Hrvatske, zagrebačka Cibona.

Dva gostovanja su iza crno-belih, a sada sledi prvi meč na domaćem parketu. Protivnik Beograđana u petak, 07.oktobra od 19 časova biće zagrebačka Cibona koja je u prva dva kola ABA j.t.d. lige zabeležila isto toliko pobeda.

Na konferenciji za medije pred sutrašnji meč, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić je izjavio: 

– Vraćamo se u Pionir. Nadam se pred punom dvoranom. Protivnik je vrlo neprijatan, talentovan. Dobar miks iskusnih i talentovanih igrača. Žižić je dominantna sila u ABA ligi. Što se nas tiče, moraćemo da nađemo rešenje za njihovu igru posle skoka. Stvarno dobro trče. U startnoj petorci imaju četiri igrača koji mogu da povuku loptu napred. Trebaće mnogo koncentracije da se to zaustavi. Mnogo igre prolazi kroz centarski par Šakić-Žižić. Probaćemo da prenesemo težište na neke druge igrače, rekao je Džikić i dodao: 

DŽIKIĆ O RAKIĆEVIĆU: Vulgarno je da komentarišem igrače drugih timova

– Što se nas tiče, moramo da igramo bolje nego u Skoplju i nego u Baru. Ne smemo da poletimo posle tog rezultatski uspešnog nastupa, jer ova ekipa ima tendenciju da poleti. Uz to, ima i mnogo novajlija za koje ne znamo kako će reagovati pred punim Pionirom. Mi smo zato otvorili tri pripremne utakmice za javnost. Te utakmice su bile ‘pune’ i bogami neki od njih su dosta nezadovoljavajuće reagovali. Videćemo da li će ta energija biti nešto što će da ih ponese ili sputa. Očekujem tešku utakmicu, ovaj tim neće imati lakih utakmica ove sezone, zaključio je trener crno-belih. 

Krilo Partizana, Mihajlo Andrić je u najavi sutrašnje utakmice rekao da crno-bele očekuje 40 minuta velike borbe. 

Čeka nas teška utakmica, Cibona je u prva dva kola pokazala da je u dobroj formi. Sa druge strane, mi se radujemo što ćemo igrati pred našim navijačima i nadamo se da ćemo pred njima biti pravi, poručio je Andrić. 

Blagajne dvorane „Aleksandar Nikolić“ biće otvorene od 16 časova.

Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara.

Istovremeno, u prodaji će se naći i sezonske ulaznice za tribine (8.600 dinara) i parter. (12.300 dinara)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter