0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Odluka pala u većem izboru igrača i kvalitetu koji je na našoj strani

Objavljeno: 06.10.16 u 23:50

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je da zadovoljan igrom i pobedom protiv Zadra u trećem kolu Jadranske lige, ali i formom na početku sezone.

– Dobro smo počeli utakmicu, izgledalo je na startu da će tako biti do kraja, međutim, Zadar je odgovorio, što sam i očekivao. Naravno, veći izbor igrača, duža klupa i razlika u kvalitetu, koja je očigledno na našoj strani, došli su do izražaja kako je vreme odmicalo – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak posle trećeg kola Jadranske lige, pošto su večeras u gostima sa 103:66 (23:23, 26:12, 24:11, 30:20) pobedili Zadar.

– Zadar je oslabljen neigranjem trojice igrača, to se moglo osetiti do kraja meča. Mislim da smo na kraju ipak pobedili s prevelikom razlikom – kazao je on.

Zvezda je u prve tri utakmice nove sezone ostvarila ubedljive pobede, a novinare je zanimalo da li je Radonjić zadovoljan formom svog tima.

– Veoma dobro smo radili na pripremama i sa minimalnim problemima sproveli u delo sve što smo planirali. Igrači su dolazili postepeno, uključivali se u rad, imali smo vremena da podignemo nivo spremnosti, iako svaki trener želi da mu ekipa što ranije bude na okupu, što se nama ni ove sezone nije dogodilo. Iskoristili smo prijateljske utakmice da dodjemo do korektnog nivoa i dovoljno spremni dočekali početak – rekao je trener crveno-belih.

Radonjić je rekao da se „možda nije očekivalo“ da ekipa ovako dobro izgleda na početku sezone, ali da je on zadovoljan „kako ekipa izgleda na terenu“.

– Svestan sam činjenice da će ovaj raspored, koji je težak, za nas predstavljati i lakši deo naspram onoga što dolazi pet nedelja sa po dva meča u Evroligi, plus putovanja i mečevi Jadranske lige. Biće potrebno da vidimo kako će sve to da izgleda i kako će se to reflektovati na tim i na igre ekipe u oba takmičenja – rekao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter