0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB MUSLIN: Moramo bolje nego protiv Irske, mali teren nam je dodatan protivnik

Objavljeno: 05.10.16 u 17:32

Fudbaleri Srbije uspešno su sleteli u Kišinjev i smestili se hotel, a danas od 18 časova će odraditi jedini trening pred sutrašnji meč od 20:45h protiv Moldavije.

– Došli smo u dobrom raspoloženju, juče smo odradili trening koji nam je bio i najvažniji. Nećemo moći da računamo na Maksimovića, ali priključio nam se Radoja. Ostajem nam da odradimo još jedan trening i bićemo spremni za ono što nas sutra očekuje – ističe selektor Slavoljub Muslin.

Domaćini najavljuju dobru podršku i nadaju se dobrom ishodu?

– Očekuje nas pun stadion, ali naši igrači su navikli da igraju pod pritiskom. Nadam se samo da će teren biti bolji nego u Beogradu kada smo igrali sa Republikom Irskom i to nam je veoma važno. Mislim da možemo da odigramo još bolje nego protiv Iraca i naravno, da iskoristimo šanse i pobedimo.

Prva pobeda bi mnogo značila pred dolazak Austrije u Beograd?

– Svaki bod je mnogo važan,a ovde želimo sva tri.Protiv Irske smo izgubili dva boda koja smo igrom zaslužili, sad nas očekuje drugi rival, veoma motivisan,ali nama je važno da mi budemo na odgovarajućem nivou.

Istorija govori da smo imali neprijatnosti u mečevima kao što nas očekuje sutra u Kišinjevu?
-Znamo kakvu opasnost kriju ovakve utakmice, upozorio sam igrače i hrabri me kako su radili.

O Moldaviji malo znamo?

-Izgubili su 4:0 od Velsa, bilo je golova koje su i sami sebi dali, ali Vels nije bio toliko dominantan u šansama,uglavnom su kažnjavali greške Moldavije. Moji igrači znaju da to nije bola realna slika Moldavaca i sutra će sigurno biti teže, jer su i oni sada u ulozi domaćina.

Teren je malih dimenzija, koliko to otežava celu situaciju?

-Ekipi koja se brani to više odgovara, ali na nama je da pronađemo odgovor na svako pitanje. I verujem da će tako i biti – rekao je selektor Slavoljub Muslin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter