4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BEZ NJEGA: Evo ko će biti spasilac Partizana…

Objavljeno: 05.10.16 u 09:59

Saga oko izbora novog predsednika FK Partizan i dalje traje, ali bi u narednim danima konačno moglo da se dođe do rešenja.

Kako piše Sportski žurnal, izgleda da se i pozicija i opozicija slažu oko jednog imena.

Ko će biti spasilac Partizana?

Prema pisanju tog časopisa u pitanju je poznati lik, koji je već bio predsednik „crno – belih“, Tomislav Karadžić.

CIRKUS KOLORADO: Nastavlja se haos u upravi Partizana…

On je figurirao za to mesto, ali nije bio među kandidatima. Ipak, njegovo nepojavljivanje na septembarskim izborima je bilo ključno, jer je tako uskratio podršku tadašnjem kandidatu Ivanu Ćurkoviću, kojeg je u međuvremenu na mestu kandidata zamenio Milorad Vučelić.

Karadžića sada mnogi vide kao logično rešenje i konačan izbor za klub čiji dug trenutno iznosi između 17.000.000 i 20.000.000 evra.

Naslućuje se da Milorad Vučelić nema večinsku podršku, a dokaz za to je i potez Mileta Jovičića koji je nedavno pustio klubu menicu od 100.000 evra posle čega je isključen iz rada uprave.

Inače, Žurnal piše i da će ukoliko se dve strane ne dogovore i pronađu rešenje, Partizan morati da izabere predsednika bez prisustva i učešća u radu 12 članova protiv koje je opozicija predvođena Nenadom Bjekovićem podnela tužbu Prvom osnovnom sudu zbog nezakonitih promena delegata.

To bi praktično značilo da pravo glasa, pored ostalih, ne bi mogli da imaju ni Milorad Vučelić, ni Vladimir Vuletić koji su ubačeni u Skupštinu umesto Ostoje MijailovićaDragoljuba Vukadinovića.

0
0

4 Komentara

  1. Lako je napisati u naslovu istina, ali treba biti iskren i reci istinu. Nisi valjda ti kao zvezdas naso da se nasmejes, a da predhodno nisi sagledao situaciju u svom dvoristu. Ko je kome i koliko pomogao rekli su ovi iz FIF-e i suspendovali vas iz takmicenje, a koliko je ko duzan pitaj Terzu ako nije vec pobego.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jovetić, Ljajić, Mitrović, L.Markovič,Moreira ,Žuka,Kleo,S.Savić,Ivanov,Krstajić,Djara…Da ne nabrajam dalje,a koga ste vi imali u tom periodu.Pametnom dosta.Koji ste evro kup igrali
    u poslednjih 15 godina.Tole vam je kriv što niste mogli pobediti nižerazredne klubove.Zato vas i zovu ciganima,kroz celu vašu istoriju krađe,pritisci,otimanje igrača,podrška političara, UDBE.Ušima se pokrijte,ali vi obraza nemate.

    0
    0
    Odgovori
  3. Potpuno očekivano jer je Tole tvorac njihovog najvećeg uspeha,što se titula tiče.Bio im je najbolji igrač 7 godina i samo zahvaljujući njemu su sve to osvojili,što je opštepoznato u čitavom regionu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter