2
Domaći fudbal

HOĆE LI OPET SRBIJA BITI KRIVA? Sprema se prekid utakmice Kosovo – Hrvatska!

Objavljeno: 05.10.16 u 12:59

Iako je najavljivan kao meč dve „bratske“ selekcije, postoji opasnost da duel u Skadru bude prekinut. 

Zbog poznate tenzije na relaciji Torcida – HNS, pojavile su se najave da bi ta navijačka grupa mogla da izazove prekid u Albaniji.

HAOS U HRVATSKOJ: Pljušte otkazi, ko će igrati s Kosovom?

Nisu to glasine, nego informacije koje skupljamo s raznih strana, operativnim radom i iz drugih izvora. Pa kad se potvrde s više mesta šaljemo ih organizatorima. Imamo svakakvih informacija za Albaniju i Finsku, šta su spinovi, a šta istina tek ćemo videti.

– Nećemo ništa da objavljujemo da ne bismo ugrozili rad policije, ako svi odrade svoj posao kako treba, neće biti problema. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučera prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da neko planira izgrede. Koliko je ozbiljna ne mogu sada da kažem, mi sve informacije ozbiljno proveravamo. Saradnja s policijom je odlična, imamo veliki broj posmatrača koji će biti i u Skadru i u Finskoj. Za bezbednost se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebalo da bude sveden na minimum, odgovorio je Miroslav Marković poverenik za bezbednost u fudbalskom savezu Hrvatske.

Ta selekcija bila je već kažnjavana mnogo puta zbog izgreda navijača, poslednji put na meču sa Češkom na evropskom prvenstvu.

I tada su neki novinari među navijačim u kockatsim dresovima videli navijače iz Srbije...

0
0

2 Komentara

  1. Mora da nikad ne čitaš Index, Adolfe. Uzgred, sjajan ti je username, u duhu Hrvatske reprezentacije valjda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter