11
AdmiralBet ABA Liga

DRAGAN TODORIĆ: Neka se pripremi, Rakićević je naša tema od ponedeljka!

Objavljeno: 05.10.16 u 20:26

Kako stoje stvari „večiti“ rivali bi mogli da zarate oko Petra Rakićevića, a novi „rat“ saopštenjima verovatno sledi od ponedeljka.

Petar Rakićević je danas zvanično postao košarkaš Crvene zvezde, iako se danima pričalo o tome da se mladi plejmejker „obećao“ Partizanu, pa čak i da je primio već neki deo novca od ugovora. Za sve je bio šok kada se Rakićević danas obavezao na trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Sportski direktor Partizana Dragan Todorić nije želeo danas o tome da priča, ali kako kaže, glas crno-belih će se čuti.

UMESTO PARTIZANA – ZVEZDA: Evo šta je prvo rekao Rakićević po potpisu ugovora sa crveno-belima

– Od ponedeljka ćemo da se bavimo Rakićevićem. U ovom trenutku imamo važnijih stvari, kao što je meč s Cibonom – kratko je za Novosti rekao Dragan Todorić.

JAKOVLJEVIĆ: Na meti Zvezde dvojica NBA igrača!

Poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija je istakao u jednoj od svojih emisija da bi Petar Rakićević mogao da bude suspendovan zbog kršenja predugovora sa Partizanom od strane KS Srbije.

DOK SE ČEKA POJAČANJE IZ NBA: Srpski talenat potpisao trogodišnji ugovor (FOTO)

0
0

11 Komentara

  1. Tema je zatvorena,došao je u najbolji Srpski klub Crvenu Zvezdu a plan je da iz zvezde ode u NBA,a tema može da bude odakle vam pare za pojačanja kad toliko dugujete.

    0
    0
    Odgovori
      • Sta da objasni? Prvo ta glupost mu je inputirana od raznih tegeltija…Poznato je odavno da ne misle svojim glavama…Drugo, da imaju cime da misle, malo bi, jelte, razmislili…

        0
        0
        Odgovori
    • Chrkaj da trepnem!!!
      Aj ponovi to!!!
      Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
      Kada se mi budemo ugasili, vi cete odavno vec biti ugasheni kao zadnja cigareta, zgazeni!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Sigurno si mislio da je franjevcima gašenje sve bliže,samo ti tastatura zadrhtala od muke pa si zamenio jednu reč.Polako,sine,tek je počelo a trajaće minimum dve decenije,da se vrati sa kamatom za ono što ste deceniju ipo otimali i radili nezakonito.

      0
      0
      Odgovori
  2. Мој син се дружи и веома је близак са његовим рођеним братом Димитријем-Митом , и врло нам је познато да је Петар велики гробар и навијач Партизана, али очигледно су се у трансфер умешале више силе, и молим бога да због тога не испашта момак који је заиста талентован играч.

    0
    0
    Odgovori
    • Сионски мудраци ,илуминати Аписова Црна рука.секуритатеа кгб циа биа озна удба.

      0
      0
      Odgovori
  3. Boga mi,ako je tegeltija rekao onda smo u frci…Trebalo je,grobarcici,na vreme misliti o pravdi.Sad je djavo dosao po svoje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter