2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN PROSLAVIO ROĐENDAN: Arsović i Jakšić najuspešniji sportisti (FOTO)

Objavljeno: 04.10.16 u 19:51

Vaterpolista Nikola Jakšić, osvajač zlatne olimpijske, svetske i evropske medalje sa Srbijom, i reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, proglašeni su danas za najuspešnije sportiste JSD Partizan na svečanoj proslavi 71. rođendana.

Najbolja ekipa minule godine iz crno-bele familije je vaterpolo klub, koji je osvojio „duplu krunu“ u Srbiji, dok je u ženskoj konkurenciji to priznanje pripalo streljačkom klubu.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

SLAVLJENIČKI: Partizan na rođendan demolirao MZT (VIDEO)

jsd71rodj-008

Najbolji trener je iz streljačkog kluba Dragan Donević, dok su specijalne nagrade dobili Jakšić, Arsović, Stefan Birčević, Ivana Čomagić, Aleksandar Maksimović i Velimir Stjepanović.

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić zahvalio se svima koji su čestitali rođendan.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

– Najvažnije je ulaganje u mlade snage, jer ćemo se na njih oslanjati u budućnosti. Verujem da dolaze bolji dani za neke naše klubove. Partizan će ostati jedinstven i svi mogu da računaju na pomoć sportskog društva, rekao je Vučelić novinarima u SC Teleoptik, gde je upriličena proslava.

0
0

2 Komentara

  1. Hvala Tempu Vukomanoviću, Peku Depčeviću i Koči Popoviću…generalima, herojima i pre svega ljudskim veličinama…hvala im što nam darivaše da imamo koga da volimo…Večno im HVALA za večni Partizan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter