5
AdmiralBet ABA Liga

NBA PARTIZAN: ‘Svemirski basket’ Ratkovice i Birčevića (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.16 u 18:25

Partizanov dvojac atraktivnim potezima obeležio susret sa MZT.

Košarkaši Partizana definitivno će biti kandidat za najviši plasman u ABA ligi, a o tome koliko su crno-beli željni košarke dovoljno govore i ova dva atraktivna poteza Birčevića i Ratkovice:

(Youtube/ABA liga j.t.d.)

(Youtube/ABA liga j.t.d.)

 

0
0

5 Komentara

  1. Sta ste se pokenjali gani posle jedne dobre Nase utakmice. Opusteno vama ja obezbedjena titula, ne vidim nista sporno.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo jos nisi izneo teoriju ko je obezbedio? Vec cujem glodare kako imaju teoriju da je Baskonija pustila Zvezdu, jer je Vucic obecao povlascenu distribuciju Spanskih serija u Srbiju ako Zvezda pobedi…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jel to birča dao neki koš ,a ja mislio da je on dobar samo da greje klupu ,što je radio i u reprezentaciji gde su ga grobari ugurali na silu da nas bruka.

    0
    0
    Odgovori
  3. Atraktivno zakucavanje sa basketa i no look pas koji bi da nije ovaj imao brze ruke zavrsio u trecem redu publike.. ahhaha ne navijam ni za crvene ni crne, ali ako je ovo SVEMIRSKI BASKET onda glavnu ulogu u drugom delu ima Birca, ne LeBron 😀 šou

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter