0
Evropske lige

ISKO: Fudbal je igra puna uspona i padova!

Objavljeno: 04.10.16 u 12:55

Španski fudbaler Isko rekao je danas da niko osim njega nije kriv zbog toga što nije deo startne postave Real Madrida.

Isko je ove sezone prvi put počeo utakmicu prošlog vikenda protiv Eibara, ali nije uspeo da pomogne ekipi da izbegne i četvrti uzastopni remi u svim takmičenjima.

Španac je u Real stigao 2013. godine iz Malage, ali nije uspeo da učvrsti svoje mesto u timu ni pod Rafaelom Benitesom, Karlom Ančelotijem niti Zinedinom Zidanom.

Isko je podsetio da je od kako je stigao u Madrid odigrao mnogo utakmica, oko 150.

– Odigrao sam dosta utakmica, više nego što ljudi misle. Govorimo o najboljim igračima na svetu, jaka je konkurencija… Moguće je da bih više igrao da sam u nekom drugom klubu – rekao je Isko za špansku Marku.

– Sve ovo je deo fudbala. Ima uspona i padova, ali ja ću se boriti do kraja. Teško je znajući da dobro treniraš i da i dalje ne dobijaš šansu, ali je do mene. Nisam bio starter ni kod Benitesa, ni kod Ančelotija niti kod Zidana i bio bih budala kada bi problem tražio u drugima. Ja sam odgovoran i zato uvek tražim način da napredujem – dodao je Isko.

Isku ugovor sa Realom ističe 2018. godine.

– Razgovarao sam sa Zidanom, znao sam da će biti teško da budem prvi izbor, ali sam prihvatio izazov. Istina je da nisam razmišljao o obnovi ugovora. Ovde sam, fokusiran sam na sadašnjost – rekao je Isko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter