0
Domaći fudbal

GROBARI ĆE GA VOLETI JOŠ VIŠE! Partizan je bio savršen, otišao sam u klub koji nije imao ništa! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.16 u 20:12

Ostavio je dubok trag u srpskom fudbalu, igrao za oba „večita rivala, ali je za „crno  – bele“ odigrao dvostruko više mečeva i dao gotovo tri puta više golova.

Kada je prešao u Kinu, doživeo je pravi šok.

– Partizan je za njih bio savršen klub sa savršenom infrastrukturom. Otišao sam u klub koji nije imao ništa. Nismo imali ni dresove, ja sam morao sam da ih perem posle treninga. A tek treninzi… Nismo imali ni teren za trening, već smo trenirali u parku dok su ljudi prolazili pored nas. Bili smo poput amaterskog kluba. Međutim, imali smo odlične igrače i osvojili sve što se moglo osvojiti, rekao je Kleo kojeg je u Kini trenirao i veliki Marčelo Lipi.

DA LI KLEO NEŠTO NAJAVLJUJE: Grobari, čekajte me, u Srbiji se igra dobar fudbal!

U momentu dok je igrao za Partizan, tražilo ga je pola Evrope, ali se on odlučio za Kinu.

– Iz Kine je stigla ponuda u koju je bio uključen ogroman novac, a ja sam tada bio najskuplji igrač u istoriji kineske lige. Zbog Kine sam odbio Liverpool, Fiorentinu, Lion, Marselj, otkrio je 31-godišnji Kleo za ESPN.

Pre Partizana je bio na pozajmici u Crvenoj Zvezdi, koja nije imala 800.000 evra da otkupi njegov ugovor.

– Bio sam prvi igrač koji je posle 30 godina igrao za oba najveća srpska kluba. Sećam se koliko su mi navijači Zvezde pretili kada sam otišao u Partizan. Ipak, na kraju nije bilo većih problema, rekao je Kleo.

On se 2014. godine iz Azije vratio u Brazil, gde sada nastupa za Gojas.

(Izvor:youtube/ApGO :3)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter