0
Domaći fudbal

FSS: Stigli novi sponzori

Objavljeno: 04.10.16 u 18:15

U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“.

Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekreatr FSS, gospodin Saša Bajčetić, direktor za korporativnu bezbednost „Moj kiosk grupa“ i gospodin Vidoje Vujić, direktor „Vujić vode“.

– Ovo je značajan dan za Fudbalski savez Srbije,jer u naš sponzorski tim ulaze reprezentativni igrači, ugledne firme i srpski brendovi – „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Reč je o liderima u svojim oblastima poslovanja,kompanijama koje su se na tržištu već dokazale kvalitetom proizvoda i usluga i profesionalnim pristupom u radu.Upravo zato, verujemo da će naša saradnja imati zajednički interes, kako za razvoj sporta i prosperitet fudbala, tako i za reprezentativnu promociju i još kvalitetnije pozicioniranje naših novih poslovnih saradnika i prijatelja.

MOJ KIOSK GRUPA je poslovni sistem, koji se sa 3.500 zaposlenih svrstava uprvih pet privatnih kompanija po broju zaposlenih u Srbiji. U sastavu grupe su dve kompanije – „MOJ KIOSK“ maloprodajni lanac kioska i convenience objekata raspoređenih na čitavoj teritoriji Srbije i „CENTROSINERGIJA“, koja se bavi pružanjem usluga distribucije, veleprodaje i logistike

– Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću biti deo tima FSS, uveren sam da mogu da dam svoj doprinos zahvaljujući iskustvu iz oblasti menadžmenta i organizacije i da ćemo zajednički doprineti razvoju FSS. Osim toga, veliki sam ljubitelj sporta i fudbala i mislim da je sinergija iskustva i stručnog znanja poslovnih ljudi i nekadašnjih vrhunskih sportista izuzetno važna i da može dati odlične rezultate -istakao je Saša Bajčetić, direktor za korporativnu bezbednost „Moj kiosk grupe“.

VUJIĆ VODA je pogon za flaširanje malomineralne vode i počeo je s radom 2003. godine u okviru poslovnog sistema „Vujić Valjevo“. Reč je o modernom objektu, opremljenom savremenim sistemom i automatizovanom tehnologijom, koja ispunjava sve svetske važeće norme potrebne za fabrike ovog tipa. Fabrika se nalazi u gornjem slivu reke Kolubare, u Petnici, mestu nedaleko od Valjeva. Vujić voda crpi se sa dubine od 350m od kojih su 109m nepropusni sloj gline i 241m sloj karsta. Rezultati fizičko – hemijske, mikrobiološke i radiološke analize potvrđuju visok kvalitet ove malomineralizovane vode, koja zadovoljava oštre zahteve EU i Svetske zdravstvene organizacije.

– Naša kompanija, veliki poslovni sistem u okviru koga funkcioniše i „Vujić voda“, ima i sportski karakter, jer tržište je veliki poligon za takmičenje ideja i promociju kvaliteta vrhunske robe i usluga. Na to se svodi i moja lična i profesionalna filozofija, pa zato nije slučajno što smo kroz razvoj kompanije uvek bili okrenuti prema sportu, a naročito prema fudbalu. Saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije je naša velika prilika i obaveza da se stalno dokazujemo i pomognemo razvoju sporta i fudbala na najvišem nivou- rekao je Vidoje Vujić, direktor „Vujić vode“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter