1
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Mornar namučio i Cibonu

Objavljeno: 04.10.16 u 23:40

Samo nekoliko dana pošto je za jedan poen izgubio od Partizana, Mornar je pošteno namučio i Cibonu.

Zagrepčani su slavili sa 91:89 (28:16, 20:21, 23:28 i 20:24), i to isključivo zahvaljujući razlici od 12 poena u prvoj četvrtini, jer su samo to razdoblje igre dobili.

DŽIKIĆ: Zbog ovog gospodskog poteza, Mornar je pobednik (VIDEO)

Na kraju su uspeli da sačuvaju dva poena prednosti i zabeleže i drugu pobedu u ligi. 

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Željko Šakić sa 27 poena, od čega četiri trojke. Odličan je bio Žižić sa 19 poena i šest skokova, Džonson je ubacio 15.

S druge strane, najefikasniji kod gostiju bio je Dikerson sa čak 33 poena za 32 minuta u igri. Pratili su ga Džons sa 15, a po 12 poena ubacili su Voler i Radunović.

Cibona ima dve pobede, Mornar dva poraza.

0
0

1 Komentara

  1. Mornar nije namučio Cibonu nego je izgubio dobijenu utakmicu,slično kao i protiv partizana.Zaslužili su da imaju dve pobede a nemaju nijednu.Za poraze bi najviše mogli da zahvale svojoj sedmici,mislim da se preziva Radunović jer čovek jednostavno nema pojma.Na obadve utakmice je imao više grešaka ,izgubljenih lopti,glupih faulova i promašenih zicera nego što je nešto uspešno uradio.Smanjiti mu minutažu na minimum,ako hoćete da dobijate utakmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter