1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OPERACIJA ‘ŠEST BODOVA’: Šta na to kažu Moldavci i Austrijanci? (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 03.10.16 u 14:14

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi pred veoma važna dva meča u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Moldavije u četvrtak i Austrije u nedelju.

„Orlovi“ su stigli. Nasmejani i raspoloženi kao uvek. Nadamo se da će takvi i napustiti domovinu, pošto igrača iz domaće lige nema. Optimizam se vidi na licima, a Slavoljub Muslin ističe da je uspeh samo šest bodova u dve utakmice.

– Svaki meč je važan, prvi sledeći je najvažniji. Mi bismo išli na pobedu i da smo pobedili Irsku u prošlom kolu, ne bismo se opustili i išli na nulu u Moldaviji. Nemamo poseban pritisak, znamo da moramo da pobedjujemo. Nadam se da ćemo još bolje odigrati nego protiv Irske, jer smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Osim rezultata protiv Irske sve je bilo pozitivno i nadam se da će igra i rezultat protiv Moldavije biti pozivnica navijačima da nas podrže protiv Austrije – rekao je Slavoljub Muslin.

Evo i kako je izgledalo okupljanje „orlova“ u „Kući fudbala“ u Staroj Pazovi:

0
0

1 Komentara

  1. s kojim igračima dajte ljudi moji banetu nema više mesta u ovom timu tu nem mesta dosta njih katai,tadić,đurđević

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter