0
Fudbal

KOMAZEC NASTAVIO GOLGETERSKI NIZ: Srpski centarfor i na petom uzastopnom meču zatresao mrežu

Objavljeno: 03.10.16 u 09:07

Srpski fudbaler Nikola Komazec još jednom je bio strelac u dresu Južne Kine.

Njegov tim je u trećem kolu Premijer lige Hong Konga odigrao nerešeno 2:2 na svom terenu protiv Isterna i tako je uz još dva tima ostao neporažen.

Istern je do vođstva stigao u 32. minutu golom Manuela Blede. Komazec je u 56. minutu doneo izjednačenje posle lepe akcije koja je tekla po levoj strani terena. Srpski centarfor je sjajno reagovao na ubačenu loptu i zakucao je pod prečku. Gosti su u pretposlednjem minutu opet poveli golom Li Hong Lima, da bi Lo Kong Vai doneo bod Južnoj Kini.

Komazecu je to peta uzastopna takmičarska utakmica na kojoj je bio strelac. U sve tri runde Premijer lige (protiv Saplinga, Vofua i Isterna) je bio strelac za Južnu Kinu, kao i u oba meča četvrtfinala AFC kupa protiv Džohor Darul Tazima.

Srpski centarfor je u Hong Kong stigao krajem jula, a u pripremnom periodu je na osam mečeva postigao devet golova.

Fudbaleri Južne Kine u narednom kolu igraće na strani protiv Kičeja, ekipe koja ima maksimalan učinak posle četiri odigrane utakmice Premijer lige. Taj duel na programu je kroz dve nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter