0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JASNO KAO DAN: Zvezda ne računa na novoga ‘Gaju’?

Objavljeno: 03.10.16 u 14:37

Crvena zvezda je pobedom u Ivanjici nastavila da korača ka odbrani titule, a pozicija pojedinih igrača u timu je sada skoro kristalno jasna.

Dvojica stranaca su defininitivno precrtana…Pablo Mouče je dobio šansu u Ivanjici, ali je po svemu viđenom nije iskoristio. Argentinac s e trudio, ali to nije dovoljno za renome Crvene zvezde. Zato se očekuje da dve strane u decembru sednu za sto i pronađu najbolje moguće rešenje.

DOBRO RASPOLOŽENJE U ZVEZDI: Manojloviću raste samopouzdanje, Le Talek se šali na svoj račun

Ipak, Pablo Mouče nije jedini stranac na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“. Na njima, kako nezvanično saznajemo, stoji i Tomas Fibel. Defanzivac koji je iz Morodovije stigao sa nadimkom „novi Ibrahim Gaj“ nije pokazao ni delić onog što je posedovao Senegalac „koji je hapsio po terenu protivničke igrače“. Francuza nema u timu, a kako stoje stvari više neće ni biti. Sada je na upravi da se dogvori sa Fibelom u decembru, prodaja bi bila idelna za obe strane, ali je raskid ugovora bliži epilog. Dileme nema, u decembru nas čeka nova potraga za kvalitetnim štoperom, posle Edsona i Fibela, navijači veruju u onu „treća-sreća“…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter