0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Jednog smo platili, ali ga nigde nema, drugi je otišao gde mu je bolje!

Objavljeno: 03.10.16 u 13:55

Trener Partizana Aleksandar Džikić govorio je o dvojici igrača, momcima koji su ovog leta bili već viđeni u crno-belom dresu.

„Parni valjak“ je uz dosta muke pobedio u Baru. Već sledećeg jutra navijači su rekli šta misle, zadovoljstvo nisu krili, ali i želju da se dovedu bar još dva pojačanja. Ona su i bila na vratima Partizana, ali niko ne zna šta se dogodilo. Petar Rakićević je potpisao predugovor sa crno-belima, ali ga nema, dok je Andreja Stevanović otišao „preko“. Interesovanje za ova dva igrača je potvrdio i sam trener Partizana, Aleksandar Džikić.

ZA DLAKU: Ovo je momenat u kom su Grobari drhtali, a Džons im poklonio pobedu (VIDEO)

– Ne znam više šta da mislim. On je izjavljivao da želi u Partizan, primio je novac, potpisao neke papire… I drugi treneri su upitani za njega? Dejo Radonjić je rekao da je Rakićević potencijal. Mi njega hoćemo jer znamo da je potencijal – rekao je Džikić za Blic, a preneo je Mondo.

Trener crno-belih je nastavio:

– Da li je jedan u milion? Verovatno nije, ali sam ja izjavljivao da računam na njega na osnovu stvari koje su se dešavale. Da li je javnost to znala ili ne, nije bitno. Računao sam od prvog dana. Sada sam potpuno na margini dešavanja, prepustio sam ljudima u klubu da to reše. Ako dođe, dobro došao, ako ne, idemo dalje. Pokušavam da ne razmišljam u tom pravcu, jer nemam kontrulu nad tim.

DOKAZ DA JE PARTIZAN BIO DOMAĆIN U BARU: Bend je u hali svirao pesme sa ‘juga’ (VIDEO)

Aleksandar Džikić je potom istakao da je još jedan igrač bio na vratima Partizana, ali da se odlučio za inostranstvo. Pretpostavlja se da se radi o bivšem članu čačanskog Borca Andreji Stevanoviću.

– Ako se vratimo unazad, izgubili smo 11 igrača od prošle sezone. U prelazni rok smo ušli sa trojicom igrača pod ugovorom i dvojicom priključenih juniora. Onda smo počeli polako: Andrić, Birčević, Majstorović… Računali smo i na još neke mlade igrače. Što se prvog tiče, za mene je gotov posao, ali očigledno nije jer taj momak nije sa nama. Sa drugim, za kojeg smo mislili da je vrlo važan za Partizan, pokušali smo da uspostavimo kontakt, ali je čovek otišao u drugi klub – rekao je Aleksandar Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter