1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Zbog ovog gospodskog poteza, Mornar je pobednik (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.16 u 09:35

Košarkaši Partizana pobedom su otvorili ovogodišnju regionalnu ABA ligu na „vrućem“ gostovanju u Baru.

Na kraju je bilo „gustih“ 58:57 za Beograđane.

ZA DLAKU: Ovo je momenat u kom su Grobari drhtali, a Džons im poklonio pobedu (VIDEO)

Dobili jesmo utakmicu rezultatski, ali realno Mornar je pobedio, zato što se plasirao FIBA Ligu šampiona, zato što je napunio dvoranu i zato što je pustio našu himnu pred utakmicu. Što se mene tiče, to je gospodski potez. Mornarov spoljni napad je, u ovom momentu, najbolje koncipirani u ABA ligi, a gledao sam sve ekipe. Nemam bilo kakvog razloga da podilazim braći Pavićević i zato je naša pobeda mnogo velika. Protiv Mornara ne možete da se opustite ni sekund. Srećom, poznajem trenera Mornara i uspeo sam koliko-toliko da spremim ekipu  na promenu odbrana, na tu specifičnu pozicionu odbranu i na napad o kome sam govorio. Osim toga, uhvatili smo ih na treću utakmicu koju su odigrali u proteklih pet dana. Kad se budu navikli na Aba ligu igraće Barani još bolje. Ovo su za nas stvarno dva velika boda, nisam siguran koliko će ekipa iz ove dvorane izaći uzdignute glave, istakao je trener Partizana Aleksandar Džikić. 

(Izvor:youtube/Mladen Stojovic)

DOKAZ DA JE PARTIZAN BIO DOMAĆIN U BARU: Bend je u hali svirao pesme sa ‘juga’ (VIDEO)

Centar Partizana, Đorđe Majstorović je izjavio da je ostvarena velika pobeda u sjajnoj atmosferi. 

– Bilo je uspona i padova u našoj igri. Mnogo će nam ovaj trijumf značiti u daljem takmičenju, jer svima će biti teško da u Baru osvoje bodove, zaključio je Majstorović. 

Crno-beli se sutra vraćaju u Beograd odakle odmah putuju u Niš a potom i u Skoplje gde u utorak, 04.10. igraju meč II kola ABA j.t.d. lige protiv ekipe MZT-a. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter