1
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

NIKOLIĆ: Dobro nam ide, ali nisam sasvim zadovoljan

Objavljeno: 30.09.16 u 14:59

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da serija od četiri uzastopne prvenstvene pobede, ukupno pet u svim takmicenjima, ne sme da zavara i da je pred ekipom još dosta posla.

Ništa nam nije palo s neba, sve je to posledica velikog truda i posvećenosti igraca i stručnog štaba. Čeka nas jos mnogo posla, pomak je očigledan, ali nisam do kraja zadovoljan. MOramo još da se unapređujemo, izjavio je NIkolić na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Mladost iz Lucana u 11. kolu Superlige.

Prema njegovim rečima, upravo taj duel biće veliki test, jer unapred svi vide crno-bele kao pobednike.

OVO ĆE DA BOLI: Oštre kazne za večite i Lalatovića

Jesmo favoriti, naravno, ali pobeda neće doći sama od sebe. Potrebna je maksimalna koncentracija i motivacija, uostalom, Mladost je samo jedan bod iza nas. To dovoljno govori.

Nikolić je istakao da neće bit velikih promena u timu, ali da još mora da vidi u kavom su stanju trojica igraca koji su bili sa selekcijom Srbije u Kataru, Kljajić, Milenković i Miletić.

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

(Izvor:youtube/FK Partizan Beograd)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter