0
Domaći fudbal

ISPUNJENO OBEĆANJE: Lučani dobili teren s veštačkom travom, donirana i oprema (FOTO)

Objavljeno: 30.09.16 u 17:41

Jedno od predizbornih obećanja i prioriteta predsednika FSS Slaviše Kokeze i rukovodstva Fudbalskog saveza širi se Srbijom u vidu realizacije važnih projekata, a to bogatstvo fudbala su reflektori i tereni sa veštačkom travom, ali i donacije u velikim količinama sportske opreme za one kojima je to najpotrebnije.

Dan koji se svakako pamti bio je u Lučanima, gde je svečano otvoren teren sa reflektorima i veštačkom travom, donacija Fudbalskog saveza Srbije, a mališanima darivana oprema u kojoj će moći da rade ono što najviše vole, igraju fudbal. Ispred Fudbalskog saveza Srbije svečanom činu prisustvovali su Tomislav Karadzić, počasni predsednik, Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekretara i Perica Ognjenović, pomoćnik sportskog direktora.

LUC_4428

– Važan dan za Lučane, ali i za sve nas u Fudbalskom savezu, jer se radi o kapitalnom projektu koji mnogo znači za razvoj fudbala u ovom kraju. Nastavljamo sa velikim ulaganjima u infrastrukturu i opremi, a cilj nam je da širom Srbije bude što više ovakvih terena koji će omogućiti deci da nesmetano treniraju i ostvaruju svoje snove, rekao je Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekfretara FSS.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Sportsku opremu su dobili Ovčar Markovica, FK Mladost Lučani,Dragačevo Guča, Sloga Kaona, Vrelo Gornja Kravarica,Gradina, Gorušica Viča, Bijelica Milatovići, Dedinje junajted Guča, Jedinstvo Pukovo, Voćar Kotraža, Jelica Goračići i Bratstvo Dljin. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter