0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Svi su u konkurenciji za Javor, možda i Mouče dobije šansu

Objavljeno: 30.09.16 u 13:46

Crvena zvezda u nedelju gostuje Javoru u meču 11. kola Superlige Srbije. Apsolutni je favorit jer je u prethodnih 20 duela 14 puta izlazila kao pobednik.

Poslednji put Javor je na svom stadionu slavio pre tri godine, ali trener Božović je oprezan.

– Oni su uvek motivisani kada igraju protiv nas. Imaju tri iskusna vuka Stojakovića, Đogatovića i Milovića, ali mi ćemo svakako ići na pobedu. Jasno nam je da to neće biti lako, ali naši ciljevi se znaju.

VIJEIRA: Bitna je prva pozicija, biće golova

Na pitanje novinara HotSporta da li će šansu konačno dati Moučeu, pošto je na prethodnom meču „čekao da proradi“ Vijeira, Božović nije dao direktan odgovor.

Ne znam još sastav za nedelju. Čekam da se vrate igrači koji su igrali za reprezentaciju u Kataru. Svi igrači su u konkurenciji za tim. Još nisam odlučio da li ću dati šansu Moučeu, ali će dobiti priliku da se dokaže, rekao je Božović.

On je još potvrdio da ne računa samo na Orlandića, koji je povređen, svi ostali će biti  konkurenciji za meč u Ivanjici, koji se igra u nedelju od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter