0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VELIKI SKANDAL – HOĆE LI UEFA REAGOVATI? Nova provokacija Albanaca i to u Ligi šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 29.09.16 u 15:31

Hoće li UEFA i na ovo ostati nema i ‘zažmuriti’ na oba oka?

Svi se dobro sećaju oktobra 2014. godine kada se zastava tzv. ‘ Velike Albanije’ pojavila iznad stadiona Partizana i usled toga došlo do prekida utakmice između Srbije i Albanije.

Od tada traje ‘fudbalska propaganda’ o ovoj imaginarnoj tvorevini i sve su češće slike sa utakmica širom Evrope gde se pojavljuje i ova zastava.

LUDILO U ZAGREBU: Ovako su Bed Blu Bojsi tukli navijače Juventusa! (VIDEO)

Poslednja u nizu dolazi nam iz Menhengladbaha, gde su Borusija i Barselona sinoć igrali meč drugog kola Lige šampiona. Barsa je slavila sa 2:1, ali je u albanskim medijima glavna vest bila već pomenuta zastava koja je bila prisutna na tribinama.

Teško je očekivati posle svega što se dešavalo, ali i sada moramo da se zapitamo: Hoće li UEFA ovog puta reagovati?

Screenshot_2
FOTO: Screenshot / gazetaexspress.com

Inače, posla za UEFA će biti još, pošto je na utakmici između Rostova i PSV jasno iskazan rasizam, pošto je sa tribina stadiona bačena banana u teren.

– Pregledali smo snimke sa utakmice i videli da se to desilo u osmom minutu pošto je Rostov postigao gol, a to se dogodilo na drugom delu terena. UEFA će dobiti od nas dopunski izveštaj – objavila je agencija za borbu protiv rasizma u fudbalu pod nazivom ‘FARE’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter