0
Fudbal

FOTO: FSS

PODRŠKA ‘ORLOVIMA’: Bora Milutinović uz Muslina i reprezentativce iz Superlige

Objavljeno: 29.09.16 u 16:54

Srpska ekspedicija u Dohi ugostila uvek rado viđenog ‘gosta’, ako se tako može nazvati Bora Milutinović.

U danu kada je Srbija dobila Slavoljuba Muslina za selektora, Bora Milutinović je bio među prvima koji je pružio podršku novom šefu nacionalnog tima, a rekorder po broju učešća na Svetskim prvenstvima sa pet različitih selekcija (Meksiko, SAD, Kina, Nigerija, Kostarika), sada stanovnik Dohe u ulozi savetnika Organizacionog komiteta SP 2022, posetio je srpsku reprezentaciju koju danas u katarskoj prestonici (18,00) očekuje prijateljski duel sa domaćinom.

Legendarni stručnjak je proveo više od sat vremena u druženju sa kompletnim stručnim štabom naše reprezentacije i naravno poželeo igračima da na pravi način predstave srpsku domaću scenu na stadionu Al Sad u Dohi.

– Odličan potez FS Srbije da dođe u Dohu i afirmiše domaći fudbal. Pratim, inače, sve što se tiče naše reprezentacije i delim mišljenje svih da Srbija treba da se kvalifikuje na SP, jer bi to mnogo značilo za naš fudbal.Neće biti lako, ali ja verujem u selektora i njegov stručni štab, verujem u naše igrače, verujem da ćemo gledati Srbiju u Rusiji – rekao je Bora Milutinović.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

Srpsku reprezentaciju u hotelu Radison Blu u Dohi posetio je i ambasador Republike Srbije u Kataru, Jasminko Pozderac, koji je razgovarao sa sportskim direktorom FSS Goranom Bunjevčevićem i selektorom Slavoljubom Muslinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter