1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PABLO MOUČE: Svestan sam da sam očajan!

Objavljeno: 29.09.16 u 10:31

Veliko letošnje pojačanje Crvene zvezde Pablo Mouče otvorio je dušu i rekao šta misli o svojim partijama u crveno-belom dresu.

Od krilnog napadača se mnogo očekivalo, za sada se dobilo ništa. Da stvar bude još gora Pablo Mouče nije ni blizu prvog tima. Loših partija svestan je i sam igrač, ali se nada da će proraditi. Kako kaže, potrebno mu je vreme adaptacije.

– Nisam zadovoljan svojim igrama. Mislim da se to i vidi. Sigurno je da,mogu bolje i da nisam na željenom nivou. Ovde sam dva meseca, potrebno mi je vreme da se adaptiram – rekao je Mouče, a preneo „Kurir“.

KONAČNO JE POPUSTIO: Miodrag Božović posle 13 meseci uneo novinu na treninzima Zvezde!

Argentinac, koji u Zvezdi prima 300 hiljada evra godišnje, ima opravdanje za svoje loše partije.

– Došao sam u Crvenu zvezdu fizički nespreman, bez dana priprema zbog duže pauze. Odmah sam počeo da igram i to se na kraju osetilo. Hoću da dam sve najbolje od sebe, ali ne ide sve onako kako sam zamislio. Radim, trudim se na treninzima, želim da što pre budem pravi, kao u Argentini.

RAOSAVLJEVIĆ O VIJEIRI I STRANCIMA: Hugo se mnogo opustio, Mouče ne zna šta mu je

Ipak, krilni napadač se na jednu stvar već privikao, a to je život u Beogradu…

– Obožavam Beograd! Prelep grad u kojem ima šta da se vidi. Mnogo mi znači što je i moja porodica zadovoljna – zaključio je Pablo Mouče.

0
0

1 Komentara

  1. Bitno je da ti redovno primas platu a Ofkan ce se postarati da do kraja sezone „eksplodiras“ na narednim sklanjalicama.Bi ce tu i magije,novih rekorda,golova…kao i prosle godine i onda opet novi Ludogorec,Sasuolo i prizemljenje.Steta je samo sto ispastaju Snic,Plavsic,Ristic…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter