6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN STRANAC OTVORIO DUŠU: Očekivao sam više od srpskog fudbala…

Objavljeno: 28.09.16 u 15:28

Letošnje pojačanje šampiona Srbije izgleda da je imao veća očekivanja od srpskog fudbala ili je srpski fudbal zaista ‘mali’ za njega.

Zvezdin Kostarikanac, Džon Ruiz, novo pojačanje ovog leta, otkrio je danas novinarima na stadionu ‘Rajko Mitić’ da je zadovoljan svojimnovim klubom.

– Zadovoljan sam, ekipa je odlična, najbolja u Srbiji. Lično mi mnogo znači gol protiv Vojvodine. Polako dolazim do mog maksimalnog nivoa i verujem da ću pružati još bolje partije kako bih pomogao timu da beleži uspehe – rekao je Ruiz.

Ruiz je istakao da je sada u mnogo boljoj fizičkoj spremosti nego što je to bio slučaj početkom sezone.

– Imao sam veliku pauzu posle odlaska iz Ukrajine. Dve nedelje nisu bile dovoljne da se spremim za novu sezonu, posebno što smo često igrali utakmice. Sada polako postajem sve bolji na fizičkom planu – poručio je bivši fudbaler Lila i Dnjepra.

IZNENAĐENJE NA AERODROMU: Jedan od najboljih srpskih košarkaša ispratio Muslina i ‘orlove’ (FOTO)

Zanimljiv je bio njegov odgovor na pitanje o srpskom fudbalu, odnosno, kakva su bila njegova očekivanja pre dolaska u Srbiju, a kakvo je sada mišljenje.

– Očekivao sam malo više, ali sve je to fudbal, igram u timu sa mnogo kvalitetnih igrača. Primetio sam da se srpski timovi svi bore i igraju na gol više. Tako da mi se sviđa ovde – zaključio je Ruiz.

0
0
6 Komentara
  1. Kada sam prvi put video tvoj klip,od tebe nisam ni očekivao mnogo i nikada te ne bih ni angažovao za ovako veliki klub.Od svih stranaca,ti si posle Fibela najslabiji i nikako nemaš mesta u ovom timu.Protiv Voše si dao slučajan gol i imao nekoliko opasno izgubljenih lopti po naš gol jer jednostavno nemaš ni malo tehnike da bi driblao i prolazio protivnike.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od najboljih u Srbiji ste izgubili. Jedino tu nemožete da namestite. Vošini igrači su se posle izjednačen ja sklanjaju od lopte.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter