1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: mztskopjeaerodrom

TRENER MZT: Ne plašimo se Zvezde

Objavljeno: 28.09.16 u 22:22

Trener MZT Skoplje Emil Rajković rekao je da se njegov tim ne plaši Crvene zvezde i najavio da će u Beogradu protiv šampiona Jadranske lige igrati hrabro.

– Svi znamo ko je Crvena zvezda i koliko ubedljivo zna da igra, posebno u Beogradu. Mi se ne plašimo toga. Naprotiv, igraćemo hrabro i videćemo šta možemo da napravimo protiv jednog od naboljih timova u regionu, rekao je novinarima u Skoplju.

MILER OPUŽIO ZVEZDU ZA DUG, ZVEZDA ODGOVORILA: Isuviše smo veliki klub… (FOTO)

Rajković je rekao da je pročitao komplimente koje je MZT dobio od trenera Crvene zvezde Dejana Radojnića i istakao da je zahvalan na tome i da može da uzvrati istom merom, budući da Zvezda i ove godine ima tim za poštovanje.

MZT ima problema sa povredama Drenovca i Marka Simonovskog.

– Drenovac se povredio u Superkupu prošlog vikenda i od tada nije igrao. Trenira sa timom, a konačnu odluku ću doneti na dan utakmice. Simonovski je imao odličnu minutažu na turniru u Kavadarcima, ali mu očigledno treba više vremena da uđe u takmičarski ritam i zato je njegov nastup neizvestan.

Trener MZT Skoplje je rekao da je njegov tim ove godine dobar, ali je dodao da neće dozvoliti da mu nametnu favoritsku ulogu u Jadranskoj ligi, jer to stvara dodatni tim na ekipu.

Rajković je rekao da je tim makedonskog šampiona spreman za novi sezonu, ali je istakao da očekuje da najbolje pruži u drugom delu sezone.

– Mi smo dobar tim, imamo kvalitetne igrače, ali ne treba zaboraviti da su to igrači koji prvi put igraju zajedno i normalno je da će im biti potrebno vreme za adaptaciju i uigravanje. Mi igramo dobru košarku i moje mišljenje da će najbolje od MZT-a moći da se vidi u drgom delu sezone, kada naša igra bude potpuno kompaktna, rekao je trener skopskog tima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter