0
Ostali sportovi

SKVOŠ: Sve je spremno za najveće takmičenje u Srbiji

Objavljeno: 28.09.16 u 14:37

U petak i subotu (30 sep i 1 okt 2016) u Skvošlend klubu u Pionirskom gradu održaće se Otvoreno juniorsko prvenstvo Srbije ASB SJO 2016.

Ovo će biit najveće juniorsko takmičenje ikada održano u našoj zemlji.

– Vrlo prijatno smo iznenađeni odzivom igrača, na takmičenju će učestvovati više od 60-oro dece iz deset evropskih zemalja. Nismo mogli ni da predpostavimo da ćemo doći do ovako visokog nivoa organizacije za vrlo kratko vreme. Deca iz evrope čula su za naš turnir i očigledno se dobar glas daleko čuje. Zahvalni smo na prilici da ove godine napravimo još bolje takmičenje koje će se pamtiti – kaže Čedomir Vitorović, Predsednik SAS.

– Naša deca su spremna i borba za visoka mesta će biti ove godina najteža do sada. Dobro smo radili cele godine i nadamo se medaljama za Srbiju. Imamo podršku sponzora i roditelja, a nadamo se da će i nadležno Ministarstvo adekvatno podržati ovaj turnir koji je definitivno najveći i najznačajniji u regionu. Ovakvo takmičenje zaslužuje zainteresovanost šire sportske zajednice – istakao je Ivan Đorđević, sportski direktor SAS.

Koliko je ovaj turnir popularan u regionu pokazuje i jedan kuriozitet, naime na Otvorenom prvensvu Srbije igra više dece iz Slovenije nego što ih je igralo na Slovenačkom otvorenom prvenstvu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SATNICA:

– petak mečevi od 13 do 22 sata
– subota mečevi od 10 do 18 sati
– subota 18 sati ceremonija proglašenja pobednika

[/stextbox]

 

Pehare uručuje Uroš Zeković, pomoćnik ministra za sport i Damir Štajner, Izvršni direktor OKS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter