2
Domaći fudbal

RAOSAVLJEVIĆ O VIJEIRI I STRANCIMA: Hugo se mnogo opustio, Mouče ne zna šta mu je

Objavljeno: 28.09.16 u 10:53

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević otkrio je šta se dešava sa Vijeirom, Moučeom i Ruizom.

Zvezda se protiv Vojvodine vratila na vodeću poziciju na tabeli, ali je Hugov Vijeira promašio nekoliko veoma izglednih prilika. 

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je za „Sportski žurnal“ otkrio i zašto:

– Sve što radiš na treningu, vrati ti se na utakmicama. Nije baš bio u formi. Očekujem da bude sve bolji, značajan je igrač. Orlandić je mnogo napredovao, sada Hugo vidi da nije neprikosnoven. Mnogo se opustio, mislio da je jedini.

Crvena zvezda je spremna na produžetak saradnje:

– Hoćemo da produžimo ugovor sa Vijeirom, u suprotnom, može na zimu da napravi dogovor sa drugim klubom. Postoji priča, ali ništa konkretno, dodao je Raosavljević.

Kada je u pitanju Džon Ruiz…

Došao je nespreman, bilo mu je potrebno vreme. Uklapanje stranaca nije lako. Zvezda je velika i nije lako kad se nađeš u takvoj sredini, rekao je Raosavljević, istakavši da očekuje da Ruiz, kada bude odlazio, ode po većoj ceni od Ibanjeza.

Za kraj, možda i najveće razočaranje među navijačima, Pablo Mouče

– Mnogo je pao. I sam kaže da ne zna šta mu je, svestan je da je neprepoznatljiv. Konsultovali smo se sa Robijem Prosinečkim kada smo ga dovodili, rekao nam je da je čudo od igrača. Period prilagođavanja traje, zaključio je Raosavljević, uz informaciju da postoji mogućnost i rastanka, ako se pronađe pravo rešenje po klub.

0
0

2 Komentara

  1. A sta da razbijaju, razbijeni. Raspad sistema, stranci bre igraju za redovne plate, lovu, ne za skandiranje navijaca, vole oni zvezdu dok su plate redovne, skandiranje mogu da imaju bilo gde,pa i na livadama, derbi pokazao njihovo pravo lice i formu, krenuse kola nizbrdo zvezdi, ijaaaaaj, ćaoooos

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter