4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NESPORTSKI: Miler prećutao zašto je dva puta kažnjavan, a evo i razloga

Objavljeno: 28.09.16 u 23:21

Bivši košarkaš Crvene zvzede je na tviteru objavio da mu je klub ostao dužan 65.000 evra, ali je prećutao da je dva puta kažnjen zbog kršenja discipline.

Zvezda mu je izrekla dve kazne, jednu uslovnu, drugu približno iste visine, ali on je to, izgleda, zaboravio.

Prvi ozbiljan prekršaj napravio je u novembru prošle godine, kada je uhvaćen u pijanom stanju na jednom splavu u ranim jutarnjim satima i uslovno kažnjen.

Kako saznaju Večernje novosti, tada je potpisao saglasnost da ga klub finansijski kazni ukoliko se prekršaj ponovi.

MILER OPUŽIO ZVEZDU ZA DUG, ZVEZDA ODGOVORILA: Isuviše smo veliki klub… (FOTO)

Ponovio se 14. marta ove godine dok je proslavljao potpis ugovora sa Makabijem, kada je u pijanom stanju bio učesnik incidenta u kojem je udaren flašom u glavu, zbog čega je kažnjen iznosom oko 60.000 dolara.

Direktor crveno-belih Davor Ristović u utorak je, putem klupskog sajta, obavestio javnost da su prema Mileru postojale određene obaveze, i da je po tom pitanju klub bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom, dodavši, između ostalog, da je igrač po više stavki Disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter