3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO JE POPUSTIO: Miodrag Božović posle 13 meseci uneo novinu na treninzima Zvezde!

Objavljeno: 28.09.16 u 14:02

Miodrag Božović uneo je veliku novinu u rad na treninzima sa fudbalerima Crvene zvezde.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović odlučio je da posle više od godinu dana dozvoli novinarima da prisustvuju trenizima ekipe.

On je, posle slabog početka prošle sezone, doneo odluku da zbog mira unutar tima zatvori za javnost treninge podno severne tribine stadiona Rajko Mitić.

Ipak, nakon nešto više od 13 meseci Božović se predomislio i omogućio novinarima ulazak na trening crveno-belih, na kojem su danas prisustvovali predstavnici medija.

Od sada će ponovo biti praksa da novinari prisustvuju radu Božovića i njegovih saradnika sa fudbalerima.

Na današnjem treningu nisu bili Srđan Plavšić, Marko Petković, Filip Manojlović, Marko Poletanović i Mihailo Ristić, zbog poziva u reprezentaciju Srbije i tima iz Superlige za prijateljsku utakmicu protiv Katara u Dohi.

0
0

3 Komentara

  1. A sto ste Navalili na Voivodinu ,kako do sada nije ni Jedan Igraci Voivodine Trebao da igra u Reprezentaciju a sada Kad su Povregeni ( Makar Malo) navaliliste Svi ko Mutav na Telefonu ,Muslin kaze da je hteo da ih Vidi a koga je do sada Gledao ,?One koji Zove u a Tim i dobija po neki Evro , a onai u Sos Kanalu jos Kaze da u Katar Treba da idu vise nasih Trenera ( Ko ce to da Plati) da bi videli kako izgleda Katar i Nasa Rep , Zato Treba biti Realan ,Nemoite samo o Parama ,daite i Malo Znoja ,Hvala ..,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter