0
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega?

Objavljeno: 27.09.16 u 09:30

Iz Valjeva je stigla vest koja bi mogla da obraduje uprave Crvene zvezde i Partizana, ali i otpočne trku večitih za vredno pojačanje.

Dileme više nema. Metalac i Petar Rakićević su se rastali. Mladi plejmejker je slobodan igrač, a zainteresovanih klubova ima. Prednjače večiti rivali Crvena zvezda i Partizan. Potvrdu da je Petar Rakićević slobodan igrač dao je prvi čovek Metalca Duško Đukanović, rođeni brat nekadašnjeg predsednika kluba doktora Boška.

– Deo dugovanja vraćen je kroz davanje ispisnice trojici igrača – Petru Rakićeviću, Dušanu Kutlešiću i Nikoli Kočoviću. To nije zanemarljivo. Dobili smo i neke pogodnosti kada su u pitanju prevoz i ishrana igrača, ali ne bih o detaljima. Jednostavno, prinuđeni smo da u trenutku u kojem se nalazimo prihvatamo opcije koje su za nas najpovoljnije. Verujem da će ovaj tim imati podršku valjevske publike i svakog čoveka kojem je stalo do kluba – rekao je Duško Đukanović za Sportski žurnal.

‘PAKAO’ ZA VEČITE: Zvezda pet, a Partizan četiri utakmice za manje od 15 dana

Sada se postavlja pitanje koga će pojačati Petar Rakićević. Crvena zvezda i Partizan već godinu dana prate mladog plejmejkera. Partizan je tokom leta želeo da ga dovede, ali pošto je igrač bio pod ugovorom nije bilo novca da se plati obeštećenje „poskocima“. Sada je čini se u prednosti Crvena zvezda, ne samo zbog Evrolige, već i situacije u kojoj je crveno-belima potreban plejmejker, dok se Partizan na toj poziciji „pokrio“. Ipak, trka počine, a važnu ulogu u odluci gde će talentovani plejmejker nastaviti karijeru ima i njegov menadžer Aleksandar Rašković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter