3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE PREKO POTREBNO ISKUSTVO: Crvena zvezda jača u nastavku sezone

Objavljeno: 27.09.16 u 19:23

S obzirom na veliki broj stranaca, novo ime u sastavu Crvene zvezde će sasvim sigurno obradovati stručni štab šampiona.

Posle dva derbija i polovičnog učinka u duelima protiv Partizana i Vojvodine, odbrana Crvene zvezde će dobiti bitno pojačanje u nastavku sezone, pogotovo ako se zna da je Tomas Fibel najverovatnije ispao iz konkurencije za prvi tim.

Kao što je bilo najavljivano, iskusni štoper Zoran Rendulić vratiće se u takmičarski pogon i biti na raspolaganju šefu struke crveno-belih Miodragu Božoviću.

BOŽOVIĆ: Dovodili igrače smo navrat – nanos, za LŠ treba 15 miliona

Pitanje je hoće li Rendulić dobiti šansu od početka od sledećeg meča protiv Javor Matisa u Ivanjici ili će štoperski tandem i dalje činiti Aleksandar Luković i Damijen Le Talek.

U svakom slučaju, konkurencija je pojačana, a ona u većini slučajeva donosi kvalitet.

0
0

3 Komentara

  1. Ja prosto ne mogu da verujem da nas skauting ne moze da pronadje kvalitetnog stopera vec od odlaska bisevca mi imamo promaju u odbrani….

    0
    0
    Odgovori
  2. LeTalek nije stoper i to se videlo na svakoj iole jacoj utakmici. Lune ima 34 godine i time je dovoljno receno. Rendulic je jedini krsten stoper trenutno, iako bi bilo bolje da imamo i mladeg i brzeg, ali nemamo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter