2
Domaći fudbal

NEMA MIRA U PARTIZANU: Crno-beli moraju da plate 100 hiljada evra, hoće li igrači ostati bez plata?

Objavljeno: 27.09.16 u 10:10

Pobeda u derbiju samo je na kretko smirila strasti, sada sledi novi sukob, a puštene su i menice.

Naime, borba za vlast u Humskoj postaje surova. Iako je bilo navoda da bi bivši potpredsednik Partizana Mile Jovičić mogao da bude kandidat vlasti za predsednika crno-belih, to se nije dogodilo, već je podrška pružena Miloradu Vučeliću. Skupština je propala, a bivši funkcioner Partizana je odlučio da se osveti za „izdaju“.

LEPE VESTI ZA “GROBARE”: Bratski klub stiže u Humsku

Mile Jovičić je 2013 godine klubu pozajmio 100 hiljada evra, a tadašnji prvi čovek Partizana Dragan Đurić mu je dao blanko menicu. Jovičić do danas nije tražio novac nazad, ali se posle skupštine odlučio da to uradi i pustio je menicu na 100 hiljada evra. Račun Partizana nije u blokadi, ali je ove nedelje trenalo da se isplate plate igračima i radnoj zajednici. To bi sada mogao da bude veliki problem, jer bi igrači prvog tima mogli da ostanu bez zarada.

NA DANAŠNJI DAN: Da je živ, slavio bi 54. rođendan, Dragan Mance, legenda koja traje

Mile Jovičić je u decembru 2014. godine bio kandidat za nalsednika Dragana Đurića, ali se posle čuvenih zborova povukao iz trke za naslednika Dragana Đurića, koja je ubedljivo pripala Zoranu Popoviću. Jovičić je poslednjih meseci bio uz aktuelnu vlast crno-belih, ali očigledno da je došlo do određenih neslaganja i da je uprava Partizana dobila novog neprijatelja.

0
0

2 Komentara

  1. Sad je prilika zs rasterati ove sto nisu za taj posao, a sede tamo i prljaju ugled Partizana svojom prisutnoscu i nedposobnoscu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter