1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GELOR KANGA: Kriv sam za gol, žao mi je!

Objavljeno: 26.09.16 u 20:10

Zvezdin kreator igre Gelor Kanga odigrao je utakmicu sa Vojvodinom od očaja do sjaja, a danas je imao potrebu da se izvini vernim navijačima.

Gabonac je istakao da je meč sa Vojvodinom bio veoma težak, ali da su saigrači i on pokazali da su sjajan tim i izborili se za mesto na tabeli koje im i pripada.

– Utakmica sa Vojvodinom nije bila laka, sa suprotne strane imali smo motivisanog protivnika koji je u dobroj formi od starta sezone. I pre meča smo znali da je ulog veliki, igrali smo za vraćanje na prvo mesto na tabeli. Ekipa je pokazala mentalnu snagu baš u ovako važnom trenutku. Naš timski duh je presudio, svi smo bili kao jedan i iz toga je proistekao ovako dobar rezultat. Drago mi je što smo se tako ekspresno vratili tamo gde i pripadamo. Znam da naš kvalitet, trud i zalaganje na treninzima i utakmicama moraju da se isplate – rekao je Kanga za klupski sajt.

STAV SEVERA: Delije poslale oštru poruku povodom referenduma u Republici Srpskoj (VIDEO)

Gelor Kanga se potom izvinio navijačima za kardinalnu grešku posle koje je pao gol za Vojvodinu.

– Poseban utisak na mene na jučerašnjoj utakmici ostavila je publika. Drago mi je da se vraćaju na tribine, njihova podrška nam uvek mnogo znači. Već sam se uverio koliko ljudi ovde vole Zvezdu i to nama igračima zaista mnogo znači. Žao mi je zbog greške koju sam napravio kod gola koji smo primili. Ipak, nisam dozvolio da to se to negativno odrazi na moju igru u nastavku meča. Dao sam sve od sebe da se greška ne ponovi i da pomognem u napadu što više mogu. Nadam se da su navijači to primetili i da sam se na taj način iskupio za nesmotrenost – zaključio je Kanga.

TUŽNA ISTINA SRPSKOG FUDBALA: Slika sa stadiona ‘Rajko Mitić’ koja ne obećava lepu budućnost (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Ej Kanga a šta kažeš za derbi i gol Leonarda? Delije prevedite mu to, uz savet da pogleda ceo derbi ponovo, hehe, ćaoooooos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter