4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZAHUKTAVA SE ZVEZDA: Radonjićeva četa jedva izašla na kraj sa Izraelcima (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.16 u 18:56

Crvena zvezda je ostvarila novu pobedu u pripremnom periodu, ovog puta na Kritu protiv Hapoel Jerusalima rezultatom 67:59.

Košarkaši Crvene zvezde imali su ozbiljnu evroligašku proveru danas na Kritu protiv Hapoel Jerusalima, ekipe koja je u većem delu meča bila ravnopravan rival sa srpskim šampionom.

Izabranici Dejana Radonjića su u gubili posle pvih 10 minuta sa četiri poena razlike (15:19), ali su na poluvremenu bili u egalu i samo na ‘minus jedan’.

Ni treća deonica nije promenila stvari, već su se crveno-beli i Izraelci koje sada predvodi Tarens Kinzi pratili međusobno.

(Youtube/Crvena Zvezda We are back)

Hapoel je pred ulazak u poslednjih 10 minuta imao dva poena prednosti, ali je serija Zvezde uspela konačno da slomi otpor Izraelaca i da u jednom momentu dođe i na maksimalnih 13 poena prednosti.

Na kraju je razlika svedena na osam, za koliko je Zvezda bila i bolja kada se sve sabere. Najviše se istakao Milko Bjelica sa svojim 21 poenom i to je ono što najviše raduje navijače crveno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Gledao sam poslednjih 6-7 min.i nikako ne bih rekao da je jedva dobijena utakmica.Razlika je bila konstantno dvocifrena pti kraju i nije postojala sansa da nas ugroze ili bar pridju do neizvesne zavrsnice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde su sada strucnjaci sto su potcenjivali matorog Milka od 32 godine….decko ce biti najbolji igrac sasvim sigurno….igra nevidjeno lako…dodaje,skace,daje,oduzima…ajde gde je onaj vronski sada sto pise gluposti…unistio decko Amarea

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter