11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA IZJEDNAČILA: A da li je pre toga još oštećena i za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.16 u 19:56

Ostaće velika sumnja na detalj iz 36. minuta, ali je u 43. Malbašić ipak uspeo da donese Vojvodini izjednačenje protiv Crvene zvezde.

Vojvodina je možda mogla do izjednačenja u 36. minutu kada je Malbašić bio u šansi, oboren je u kaznenom prostoru, ali je sudija Santrač procenio da nije bilo elemenata za penal.

Šta vi mislite?

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Ipak, isti igrač je uspeo da u 43. minutu izjednači i to u najgorem trenutku po Crvenu zvezdu, pred odlazak na odmor.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

11 Komentara

  1. Bitno je šta misle vlasnici prćije srbistana

    Lalate ko ti dao posao , taj je i rekao….

    Golman se nije bacio na loptu Ruiza

    Sramota

    A tek nedosudjen penal za vošu???

    Pitanje za sve novinare i ljubitelje fudbala

    Od 45 do danas koliko regularnih titula ima cz??

    0
    0
    Odgovori
    • Mnogo vise nego preseljeni Hrvatski klub! Dovoljno je 6 Toletovih titula da se pomene pa da Franjevci prestanu da pricaju o postenju!

      0
      0
      Odgovori
      • Reci care kako pece zadnjica kada vas franjevci nagAze… Jel vam ga zavukao Leonardo onako muski, do koske? Boli jel? Ni Mazic nije pomogao, jbg trebate sutnuti jednom u okvir gola da bi svirao nesto. Nije mogao svirati penal za Zvezdu na vasoj polovini… Nego kako ide ta liga sampiona o kojoj se toliko pisalo i pricalo? Sta? Sledeca sezona? Jedino ako se ugasite pa Coravi da Palilulcu vase ime i rupu. Vama i ovako sve jedno. Renta navijaci, volece za dinar vise koga god… Ae uzivaj u Evropskoj Zvezdi do sledeceg prvog kola kvalifikacija, a posle po navici, pravac Surdulica na spektakl…

        0
        0
        Odgovori
        • A vi ste bas evropska ekipa?! Hahahaha! Zaglebje?! Hahaha! Ostavili ste traga u Evropi kao i vas brat Partizani iz Tirane! A o navijacima ne pricaj, nas otpad ti vodi teibinu a ti cutis i slusas jer si mnogo hrabar ali samo na tastaturi FRANJO!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter