0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI VLADAR JUGA: Mrkićev gol za ‘kec u Nišu’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.16 u 23:20

Fudbaleri Radničkog pobedili su ekipu Radnika iz Surdulice u „južnjačkom derbiju“ u okviru 10. kola Superlige.

Pred oko 3500 navijača, „Real sa Nišave“ je slavio golom Mrkića u 79. minutu, čime su se Nišlije učvrstile na trećoj poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Veoma tvrdu utakmicu obeležilo je dosta kartona, prednjačili su gosti sa čak pet žutih i jednim crvenim. Za Radnički je na ovom meču debitovao Dušan Ivanov, dok je Aleksandar Ignjatović odigrao prvi meč pred niškom publikom u ovoj sezoni.

Domaći tim je napadački otvorio meč, ali prvu ozbiljnu šansu niški fudbaleri imali su u 18. minutu. Doskorašnji fudbaler Radnika, Lazar Arsić dobio je loptu na ivici šesnaesterca, po levoj strani promešao nekoliko fudbalera, opalio po lopti, a njegov udarac zaustavio je sjajnom paradom Čančarević.

Najbolju šansu „Real sa Nišave“ imao je u 41. minutu, duboku loptu sa sredine terena Pavkov je glavom prosledio loptu Arsiću u srcu šesnaesterca, omaleni vezista izbegao je ofsajd zamku, udario loptu, koju su svi navijači videli u golu Radnika, a u tom momentu sreća je pogledala izabranike Milovanovića, udarac Arsića završio je kraj desne stative.

Drugo poluvreme krenulo je isto kao i prvo. Radnički je napadao, Surduličani agresivnom igrom u odbrani pokušavali su da uspore Rastavčeve pulene. Kazna za to stigla je u 63. minutu, Gojković je dobio drugi žuti.

(Izvor: youtube / South Media)

U 74. minutu Mrkić je kaznio nepažnju odbrane i igrača više, Radoš Bulatović poslao mu je loptu na 30 metara od gola, mladi napadač slalomom je prošao između odbrane Radnika i precizno je poslao iza leđa Čančarevića za konačnih 1:0. 

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter