0
Fudbal

NEZAUSTAVLJIV: Komazec ponovo doneo pobedu Južnoj Kini

Objavljeno: 25.09.16 u 20:10

Srpski centarfor i na četvrtoj utakmici u nizu zatresao mrežu protivnika

Srpski fudbaler Nikola Komazec nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Južne Kine, a ovog vikenda bio je junak trijumfa u okviru drugog kola Premijer lige Hong Konga.

Tim Južne Kine je slavio na gostovanju ekipi Vofu Taj Poa sa 2:1, a Komazec je drugi put bio čovek odluke svog tima.

Južna Kina je povela preko Mahame Avala u 22. minutu, da bi Juto Nakamura izjednačio za Vofu Taj Po u 69. Međutim, samo deset minuta kasnije, Komazec je ponovo zablistao i doneo svom klubu drugu pobedu ove sezone.

Komazec je Južnoj Kini doneo i pobedu u prvom kolu šampionata, kada je njegov tim slavio protiv Hong Kong Saplinga sa 1:0. Srpski fudbaler je bio dva puta strelac i u četvrtfinalu AFC kupa, u oba meča sa Džohor Darul Tazimom, u kojoj je Južna Kina poražena ukupnim rezultatom 3:2.

Na taj način, Komazec je na svakoj zvaničnoj utakmici u dresu Južne Kine uspeo da nađe put do mreže protivnika. Isto je činio tokom pripremnog perioda u avgustu mesecu, kada je na osam mečeva postigao devet golova, a priliku da nastavi svoj niz imaće sledeće nedelje, kada zajedno sa saigračima dočekuje Istern, drugoplasirani tim lige, koji ima takođe maksimalan skor u prva dva kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter