0
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

VESTI IZ BELGIJE: U jednom danu Zvezda i Partizan ostaju bez važnih igrača?

Objavljeno: 23.09.16 u 19:03

Portal Votebalnieuvs doneo je odluku da danas napravi fudbalski zemljotres u Srbiji, jer je najavio da će Crvena zvezda i Partizan prodati svoje veoma važne igrače.

Emisari mnogih klubova prošlog vikenda su našli svoje mesto na stadionu u Humskoj gde su „lovili talente“. Skauti Genka i Anderlehta kući su imali šta da ponesu. Po jednog igrača Crvene zvezde i Partizana.

MIODRAG BOŽOVIĆ: Vojvodina nije Mančester! Mogu da nas pobede, ali da ne preterujemo…

Genk je gledao napadača Crvene zvezde Huga Vijeiru, ali Portugalac je tek izašao iz povrede i nije baš zablistao u Humskoj. Ipak, po pisanju Votebalnievusa to neče sprečiti Genk da svoj napad pojača Vijeirom u januaru.

NIKOLIĆ: Igraju Zvezda i Voša? Partizan igra u Milanovcu (VIDEO)

Andreleht je sa druge strane gledao mladog Nemanju Mihjalovića. Ni popularni Neca nije blistao u 152. večitom derbiju, zamenjen je na poluvremenu, ali je proletos bio u sjajnoj formi što je nateralo ljude iz Brisela da ga prate. Moguć je transfer već u januaru, mada pita se Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter