1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POLETANOVIĆ OBEĆAVA: Daću sve od sebe da pobedimo Vojvodinu

Objavljeno: 23.09.16 u 15:52

U nedelju se igra derbi kola i vrha tabele, a ta utakmica biće posebno značajna za jednog Zvezdinog prvotimca.

Zvezdin vezista će prvi put zaigrati protiv ekipe u kojoj je napravio prve fudbalske korake.

– Devet nezaboravnih godina proveo sam u Vojvodini, to je tim koji je od mene napravio igrača. U Novom Sadu sam prošao celu Omladinsku školu, postao kapiten i osvojio Kup. Sve su to lepe uspomene, ali sada sam igrač Crvene zvezde i ukoliko budem igrao u nedelju daću sve od sebe da ih pobedimo i da preuzmemo prvo mesto na tabeli – jasan je Zvezdin vezista.

Poletanović smatra da će utakmica u nedelju opravdati epitet derbija kola.

SEVNULA LEVICA: Sjajan šut Poletanovića za prednost Zvezde (VIDEO)

– Novosadski „crveno-beli“ sigurno dolaze puni samopouzdanja, s obzirom na to da zauzimaju prvo mesto na tabeli i da beleže odlične partije. Pratio sam njihove utakmice ove sezone, imaju odlične pojedince i moraćemo dobro da se čuvamo. Da bismo preuzeli lidersku poziciju biće neophodno da budemo maksimalno koncentrisani, borbeni i da nam se ne potkradaju neke sitne greške. Neće biti laka utakmica sigurno, ali to navijačima garantuje dosta atraktivnih poteza i golova.

Mladi vezista pokazao je da ima odličan šut sa distance.

LALATOVIĆ: Zvezda mi je dala sve, ali ja se nikome ne sklanjam

– U „večitom derbiju“ smo igrali malo povučenije, ali kada nastupamo na Marakani, pred svojim navijačima, to nikada nije slučaj. Sigurno ćemo napasti Vojvodinu od prvog minuta, svi mi igrači više volimo napadački fudbal i siguran sam da ćemo pružiti bolju i dinamičniju partiju nego u prethodnom kolu. Pobeda u Čelarevu značila je mnogo ekipi da podigne samopouzdanje, a meni posebno zbog gola. Ovo mi je već treći pogodak što me posebno raduje. Volim da šutnem kada se nađem u dobroj poziciji i nadam se da ću i na sledećim utakmicama imati dovoljno sreće da lopta završi u protivničkoj mreži, poručio je Poletanović.

0
0

1 Komentara

  1. Tebi sam se obradovao kao najvecem letosnjem pojcanju,pamteci tvoje igre u dresu Vose i jedini si nesto i pokazao do sada,od svih ostalih pridoslica.Steta samo sto te ovaj cirkuzant od trenera ne stavlja na tvoju prirodnu poziciju,nego igras zadnjeg veznog.Bio bi mnogo produktivniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter