1
Domaći fudbal

PREOKRET: Napadači na Vazuru priznali krivicu i dogovorili se s tužilaštvom

Objavljeno: 23.09.16 u 17:12

Napadači na generalnog direktora Partizana Veljko Belivuk, Darko Ristić i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu potpisali su sporazume o priznanju krivice u slučaju napada ispred stadiona Partizana.

Veljku Belivuku i Darku Ristiću, navijačima Partizana kojima se sudi po ubrzanom postupku, juče je trebalo da se nastavi suđenje pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, ali je ono odloženo, jer su tužilac i optuženi početkom septembra potpisali sporazumna priznanja krivice.

Sud će o sporazumima odlučivati 28. septembra, a javnost neće moći da prisustvuje tom ročištu prema Zakonu o krivičnom postupku.

DVA MESECA KASNIJE: Napadači na Vazuru prvi put o prebijanju ispred stadiona Partizana (VIDEO)

Njima se sudi zbog sumnje da su Boži Kumburoviću naneli lake telesne povrede, a Ristiću i zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede Nebojši Petkoviću. Kumburović i Petković pripadnici su ličnog obezbeđenja Miloša Vazure, generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan.

Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, koji je tada bio u društvu Belivuka i Ristića, nije se našao na optužnici.

NA REDU JE SUD: Tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv napadača na Vazuru (VIDEO)

U prvobitnom iznošenju odbrane optuženi su porekli da je u pitanju bio napad na Miloša Vazuru, već da je u pitanju lično razračunavanje.

Tokom suđenja povređeni Kumburović i Petković odbili su da se priključe krivičnom gonjenju.

0
0

1 Komentara

  1. Kumburovicu i Petkovicu,ˇajde,lepo priznajte da ste vi krivi sto ste izavali ove,divne, momke,pa ce brat Djuro(tj. ovi kriminalci) da vam oprosti/te sto ste dobili „lake“ telesne povrede.Pitam se,kako ovim kriminalcima racunaju stepen povreda koji nekome nanesu?Sta su tek teske telesne povrede,ako li su oni nokauti i razvaljivanje lobanje lake povrede?!E,Srbijo,drzavo kriminalaca,starleta,korumpiranih „ljudi“ na raznim pozicijama i propalih politicara…Mi,obicni smrtnici,mozemo kolektivno otici odavde u P.M. i ostaviti sto vise mesta za bagru.Prosto sramota me je sto sam Srbin i navijac Partizana,kada vidim sta se sve radi u drzavi i klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter