7
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAZLOZI PORAZA: Džikić o problemima koji Partizan prate od početka priprema

Objavljeno: 21.09.16 u 09:29

Trener Partizana Aleksandar Džikić posle meča sa Antverpenom istakao je nekoliko stvari koje su uticale na poraz od belgijskog kluba u dvorani ‘Ranko Žeravica’.

Partizan je sinoć izgubio deseti meč na pripremama, ali je vest večeri bila opsada dvorane na Novom Beogradu od strane Grobara koji su u ogromnom broju, njih skoro 5.000, došlo na utakmicu da podrži novi tim crno-belih.

OVO DUGO NIJE VIĐENO: Grobari u nikad većem broju okupirali beogradski ‘hram košarke’! (FOTO)

Aleksandar Džikić nije bio nezadovoljan, ali je istakao neke probleme koje ga more desetak dana do zvaničnog početka sezone.

– Najvažnije za nas je bilo da igrači osete atmosferu i da osete kako je to igrati pred našim navijačima. Imali smo priliku da proverimo sve igrače koji su trenutno zdravi, mada su i sada neki koji su roviti igrali više nego što sam očekivao. U nekim segmentima smo bili dobri, u nekim ne… To je razlog zašto smo na kraju i izgubili. Radi se o problemima sa kojima smo suočeni još od početka i na tome moramo da radimo – objasnio je Džikić novinarima posle utakmice.

Partizan je doživeo veliki pad u trećoj deonici, a popularni Džile to je objasnio timom koji je u tom momentu bio na parketu.

– Videli ste koji su igrači u tom momentu bili na terenu. Zbog toga i služe predsezonske utakmice. Da vidimo šta od njih možemo da očekujemo ukoliko nam budu bili potrebni za ABA ligu – istakao je Džikić.

PAD DŽIKIĆEVOG PARTIZANA: Poraz u evroligaškom spektaklu u režiji Grobara! (VIDEO) (FOTOGALERIJA)

Pred Grobarima je ‘ponovo debitovao’ Novica Veličković, a strateg crno-belih je o njemu kratko rekao.

– Bio je u očekivanim okvirima…

– Sledi meč protiv Lukoila u petak. Nadam se da ćemo tada biti zdraviji, a to verovatno znači i bolji – završio je Aleksandar Džikić.

0
0

7 Komentara

  1. молимо навијаче клуба србства да користе своје писмо а не туђе(латинско)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter