3
Domaći fudbal

MIODRAG BOŽOVIĆ: Važno je proći, nebitna je razlika!

Objavljeno: 21.09.16 u 19:10

Crvena zvezda je pobedom 3:0 u Čelarevu izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije, a trener crveno-belih Miodrag Božović smatra da je u ovom takmičenju nebitna razlika kojom pobediš, već je važan samo trijumf.

– U utakmicama Kupa je najbitnije pobediti i obezbediti prolaz. Mi smo u tome uspeli i drago mi je da je tako. Pobeda je najvažnija, bilo da je ostvarena minimalnim rezultatom ili ubedljivo. Čestitam ČSK-u na dobroj igri i zahvaljujem se na dobrom gostoprimstvu i velikoj ljubaznosti koju su pokazali – rekao je Božović za TV Arena sport.

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u nedelju od 19 časova sa liderom prvenstva Vojvodinom u 10. kolu Superlige Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. Tako je Božo, i bitno je da je.to bio ČSK, zamisli da ste ispali od njih, uhaaaa, kukulele bi bilo, no uskoro vam i to dolazi, vidi ti polako kojim smerom poći za beg od mrakane, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. dobro je treneru cista pobeda to je bitno druga liga nisi cak ni trener bez rominga nego drugoligaski bitno je da dobijas nebitne ekipe odlazi iz Zvezde

    0
    0
    Odgovori
  3. Zaribaces ti vec na sledecoj utakmici,samo ako i dalje budes tvrdoglav i stavljas u startnu postavu Ruiza i Moucea.Ovog trenutka bih smeo da se kladim u bilo sta,da ce nas Lalatovic pobediti na Marakani,ako ova dvojica budu u timu ili bar jedan od njih.Sa njima dvojicom nema srece,ni igre,ni pobeda.Vosa ce nam pobeci 4 boda a grobari ce prici na samo 3 boda jer igraju protiv svog burazerskog kluba,koji ih redovno pusta.Da je Lalatovic trener ovim igracima ili Prosinecki,do sad bi imali garantovano svih 9 pobeda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter