1
AdmiralBet ABA Liga

LEPE VESTI ZA CRNO-BELE: Grobari će zbog ovoga biti veoma srećni

Objavljeno: 21.09.16 u 17:28

Košarkaški klub Partizan objavio je na svom sajtu saopštenje u kom se navodi da je kompanija Telekom Srboka produžila ugovor sa crno-belima.

Saopštenje, bez izmena, prenosimo u celosti:

„Telekom Srbija ostaje uz najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji. Na obostrano zadovoljstvo, ugovor je produžen na još godinu dana, čime je obezbeđena značajna podrška za dalje funkcionisanje kluba.

KK Partizan NIS izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenica da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu vetar u leđa da na pravi način radi ono što najbolje ume, a to je da igra košarku. Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu.

Istovremeno, KK Partizan NIS izražava zahvalnost premijeru i Vladi Srbije što su prepoznali naš rad i značaj našeg kluba i koji su dali svoj doprinos da do nastavka saradnje dođe.

Crno-beli počinju takmičenje u ABA j.t.d. ligi 1. oktobra, kada u Baru igraju protiv Mornara. Pre toga, oni će odigrati još dva test meča. Prvi je na programu u petak, 23.09. od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ protiv Lukoila a potom u nedelju protiv Spartaka u Subotici.“

NOVI NAVIJAČKI OBRAČUN: Pucano na vođu navijača Partizana

0
0

1 Komentara

  1. Cek,cek a Vucic a vlada kako sad to? Zar drzava nece da ih gasi…stanje je bas suprotno,naprednjaci i drzava samo sipaju u kasu,plus pare sa Kosova a to dobro zna bivsi clan uprave Fk Bojan Radovanovic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter